اطلاعات ظاهری ، اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر دوباره و این بار با نسل چهارم راهی بازار ایران خواهد شد. این خودرو برای اولین بار با مدل ۲۰۱۴ نسل سوم در دسترس خریداران ایرانی قرار گرفت و فیس‌لیفت این نسل نیز با مدل‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ عرضه شد. زمانی که نسل چهارم میتسوبیشی اوتلندر در سال ۲۰۲۱ رونمایی شد، جان تازه‌ای به خط تولید کراس‌اوورها و شاسی‌بلندهای میتسوبیشی بخشید. مدل جدید نسل چهارم اوتلندر از لحاظ ظاهری و مشخصات فنی تفاوت چندانی با مدل ۲۰۲۱ ندارد، اما کابین آن به طور قابل‌توجهی مدرن‌تر و به‌روزتر شده است. این خودرو در ۱۱ تریم متفاوت به بازارهای جهانی عرضه می‌شود که میتسوبیشی اوتلندر SE مقرون به ‌صرفه‌ترین آن‌ها است. طبق اعلام آرین پارس موتور تیپ‌های مختلفی از این خودرو روانه بازار ایران می‌شود، البته در دو نسخه ۵ و ۷ نفره. به لطف استفاده از پلتفرم نیسان روگ، اوتلندر یک شاسی‌بلند شایسته و تمام‌عیار به شمار می‌آید که رانندگی را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

مزایا و معایب ، اوتلندر

  1. + همگام با فناوری
  2. + کابین بسیار راحت
  3. + بهبود متریال به‌کاررفته در کابین
  4. + صندوق عقب بزرگ و جادار
  5. – فضای پای محدود ردیف سوم در نسخه ۷ نفره
  6. – پیشرانه کُند
  7. – قیمت بالا


مشخصات فنی ، اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر در دو نسخه بنزینی و پلاگین هیبریدی روانه بازارهای جهان شده است. هر چند موتورهای ۲.۴ و ۲.۵ لیتری توربو بیشترین طرفدار را در بین خریداران این خودرو دارند، اما نسخه‌ای که آرین پارس موتور روانه بازار ایران کرده است، از پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر توربو استفاده می‌کند. این پیشرانه علاوه بر توربوشارژر، به سیستم هیبریدی ملایم ۴۸ ولتی نیز مجهز است. حداکثر خروجی این پیشرانه ۱۶۰ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن.متتر اعلام شده است. میتسوبیشی اوتلندر وارداتی به‌صورت دیفرانسیل جلو در دسترس خریداران ایرانی قرار می‌گیرد. گیربکس CVT با ۸ دنده شبیه‌سازی‌شده و حالت تیپ ترونیک قدرت موتور را به چرخ‌ها انتقال می‌دهد.
میتسوبیشی اوتلندر خودرو تقریبا سنگین‌وزنی است و نسخه ۵ نفره آن ۱۶۵۰-۱۶۷۰ کیلوگرم و مدل ۷ نفره ۱۸۰۰ کیلوگرم وزن دارد. با وزن بالا در کنار خروجی‌های پیشرانه و گیربکس CVT نباید انتظار یک ماشین سریع داشته باشید. شتاب اوتلندر ۱۰ ثانیه است.
مصرف سوخت میتسوبیشی اوتلندر در مدل‌های وارداتی آرین موتور ۶.۷ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است، البته در شرایط استاندارد و با بنزین باکیفیت. دلیل این مصرف سوخت مناسب برای یک کراس‌اوور تقریبا سنگین‌وزن، استفاده از سیستم هیبریدی است.
سیستم تعلیق میتسوبیشی اوتلندر در جلو و عقب به ترتیب مک فرسون و مولتی لینک است. با این مشخصات میتسوبیشی اوتلندر سر پیچ‌ها و در مسیرهای گوناگون از آسفالت گرفته تا خاکی پایداری مناسبی دارد و کوبش‌های مسیر به کابین منتقل نمی‌شود.


آپشن ها و امکانات
محدودیت ارزی واردات خودرو امکان عرضه لوکس‌ترین نسخه‌ها را در بازار ایران نمی‌دهد، با این حال میتسوبیشی اوتلندر وارداتی آرین موتور امکانات و تجهیزات مناسبی را در دسترس خریداران ایرانی می‌گذارد. قابل توجه است که اوتلندر با سیستم‌های مختلف دستیار راننده توانست در از سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا (NHTSA) دریافت کرده است. خوشبختانه بیشتر این سیستم‌های ایمنی در نسخه وارداتی ایران نیز وجود دارد.
اوتلندر وارداتی آرین پارس موتور در سه تیپ H-Line و M-Line و L-Line در دسترس خریداران ایرانی قرار می‌گیرد که به ترتیب سطح آپشن‌ها و امکانات کاهش می‌یابد.
شش کیسه هوا، اتوهلد، ترمز ABS، ترمز EBD، کنترل پایداری، کنترل کشش، کنترل فشار باد تایر، ورود و استارت بدون کلید، سنسور نور، کروز کنترل، تهویه اتوماتیک و ترمز پارک برقی امکاناتی است که در دسترس کاربران میتسوبیشی اوتلندر L-Line به‌عنوان تیپ رده‌پایین قرار دارد.
نوربالای خودکار آپشنی است که به فهرست امکانات تیپ میان‌رده، یعنی میتسوبیشی اوتلندر M-Line اضافه شده است.
رادار رانندگی بین خطوط، رادار هشدار برخورد از جلو، رادار نقطه کور، ترمز کمکی، ترمز، کنترل سرعت در سراشیبی، کنترل سرعت در سربالایی، نوربالای خودکار، آینه جانبی برقی با گرمکن، کلاستر تمام‌دیجیتال، سنسور پارک جلو و عقب، ترمز پارک برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، گرمکن صندلی‌های جلو، صندلی برقی راننده و سرنشین جلو و سانروف پانوراما برای رده‌بالاترین تیپ این خودرو، میتسوبیشی اوتلندر H-Line در نظر گرفته شده است.