نشانگر هشدار موتور:
این نشانگر به طور معمول یک مشکل در اجزای مختلف موتور خودرو شما را نشان می دهد که به طور فعال توسط یک رابط OBD-II کنترل می شود. اگر این چراغ نشانگر روشن شود، بهتر است از ابزار اسکنر OBD2 استفاده کنید یا از یک تکنسین بخواهید تا این کار را برای شما انجام دهد.
نشانگر هشدار برق:
این نشانگر به سادگی نشان می دهد که سیستم شارژ الکتریکی خودرو شما دارای مشکل است که نیاز به ارزیابی بیشتر دارند. در اغلب موارد، یک مشکل در ژنراتور، نیز باعث این خطا می شود.
نشانگر هشدار ترمز:
دلایل زیادی برای روشن شدن این نشانگر وجود دارد. مهم ترین این دلایل عبارتند از خرابی سوییچ ترمز دستی، بالا بودن اهرم ترمز دستی، ایراد ترمزها، کم بودن روغن ترمز، خرابی سنسور سطح روغن ترمز و تنظیم نبودن فشار روغن. برای فهمیدن دلیل اصلی، باید آموزش فنی مناسب دیده باشید.
نشانگر هشدار ABS:
در صورتی که این چراغ چشمک می زند، بهتر است خودروی خود را به نزدیکترین تعمیرگاه خودرو برای تشخیص مناسب ببرید. سیستم های ترمز ضد قفل ترمز ، در شرایط توقف ناگهانی، خودروی شما را پایدار و قابل کنترل نگه می دارد.
نشانگر هشدار روغن:
به طور معمول هنگامی که فشار روغن در موتور شما کم باشد، این نشانگر چشمک می زند. هرگز با روشن بودن این نشانگر، رانندگی نکنید، چرا که صدمه جدی به موتور خودروی شما می زند. این نور هشدار می تواند به دلیل سطح روغن پایین، مشکل در پمپ روغن، یا حتی فیلتر روغن روشن شود.
دیدگاه خود را بنویسید