حال وقت آن رسیده که آپشن های اوتلندر را بررسی کنیم. اگر دقت کرده باشید اغلب خودروهای ژاپنی در مقایسه با رقبای کرهای خود دارای آپشنهای رفاهی کمتری هستند. بهعنوان مثال سه کراساوور پرفروش ژاپنی بازار کشور، یعنی تویوتا RAV4، نیسان X-Trail و میتسوبیشی اوتلندر در مقایسه با رقبای کرهای خود یعنی هیوندای سانتافه و کیا سورنتو دارای تجهیزات رفاهی کمتری هستند ؛ البته این کمبود تجهیزات فقط در بخش رفاهی دیده میشود و در بخش ایمنی ، ژاپنیها دست پری دارند.
به طور کلی میتسوبیشی اوتلندر خودرویی کم آپشن است که در مدل ۲۰۱۸ هیبریدی و بنزینی، آپشن ها در حد قابل قبولی ارتقا یافته اند. اما سواری و نرمی میتسوبیشی اوتلندر در نوع خود و نسبت به رقبای آن، فوق العاده و منحصر بفرد است که آن را تبدیل به خودرویی خوش سوار کرده است.
میتسوبیشی اوتلندر در سه تیپ ۳، ۴ و ۵ عرضه شده است. که اوتلندر تیپ ۴ فقط در مدل- سال ۲۰۱۴- ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ وارد شده است و تنها تیپ میتسوبیشی اوتلندر است که ۷ نفره می باشد و قابلیت تغییر صندلی های پشت را دارد. (یعنی اوتلندر تیپ ۴ هفت نفره فقط مدل ۲۰۱۴- ۲۰۱۵- ۲۰۱۶ دارد.) و تیپ های ۳ و ۵ همگی و در همه مدل- سال ها ۵ نفره می باشند.
- لازم به توضیح است از سال ۲۰۱۴ که میتسوبیشی اوتلندر وارد بازار شده است در هر سال، ظاهر و فیس آن از قبیل چراغ های جلو، چراغ های عقب و نوارهای جلو سپر و نیز آپشن ها و امکانات از قبیل مانیتور داخل و دوربین ۳۶۰ درجه، تغییرات بهینه ای داشته اند که به راحتی قابل تشخیص است.
حال به بررسی تفاوت های پنهان بین تیپ ۳ و ۵ میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ بنزینی می پردازیم.
- هر دو تیپ ۳ و ۵ دارای مشخصات فنی و موتوری یکسانی هستند و از قدرت موتور ۱۷۰ اسب بخاری و حجم موتور ۲/۴ لیتری مشابهی برخوردارند. اوتلندر تیپ ۵ سنسور جلو دارد ولی تیپ ۳ندارد. اوتلندر تیپ ۵ مه شکن LED چرخشی دارد در صورتیکه تیپ ۳ فاقد این آپشن است. سیستم صوتی هر دو تیپ ۳ و ۵ از نوع راکفورد فوستیج Rockford Fostage می باشد که سیستم صوتی بسیار ایده آلی است . تیپ ۵ مدل ۲۰۱۷ - ۲۰۱۸ دارای دوربین ۳۶۰ درجه است و قاعدتا از دوربین های جانبی نیز بهره می گیرد.
- هر دو تیپ ۳ و ۵ میتسوبیشی اوتلندر دارای ۷ ایربگ می باشند که نسبت به مدل - سال های قبلی ایربگ زانو به آن اضافه شده است . در اوتلندر تیپ ۵شیشه عقب دودی است و سانروف از تکنولوژی آنتی ترپ (سیتم ایمنی ضدمانع) برخوردار است در صورتیکه در اوتلندر تیپ ۳ سانروف و شیشه ها ساده هستند. اوتلندر تیپ ۵ علاوه بر گرمکن صندلی های جلو، گرمکن فرمان نیز دارد ولی در اوتلندر تیپ ۳ این گونه نیست و فقط گرمکن صندلی های جلو وجود دارد. (بقیه آپشن ها در هر دو تیپ یکسان است).
- می توان گفت میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۸ هیبریدی یا همان PHEV در حال حاضر فول ترین میتسوبیشی اوتلندر موجود در ایران است که قدرت موتور تقریبی آن ۲۰۰ اسب بخار است و علاوه بر آپشن های نسخه های قبلی، از رادار های تصادف جلو و عقب نیز برخوردار است و چندین قابلیت دیگر به سیستم ترمز آن اضافه شده است.
جمعبندی آپشن های میتسوبیشی اوتلندر
در مقاله آپشن های میتسوبیشی اوتلندر با ما همراه بودید تا به بررسی امکانات رفاهی این خودرو انداختیم؛ میتسوبیشی اوتلندر خودرویی با امکانات کافی در این رنج قیمتی محسوب میشود. گرچه این کراساوور ژاپنی نسبت به رقبای کرهای خود از آپشنهای کمتری برخوردار است، اما توانایی فنی قابل قبول، مصرف سوخت اقتصادی و مهمتر از همه کیفیت ساخت بالا را باید از اصلیترین مزیتهای اوتلندر در بازار کشور دانست.
علاوهبر این اعتبار برند میتسوبیشی، طراحی اسپرت و سواری بهوضوح نرمتر این خودرو در مقایسه با برخی رقبا را میتوان بهعنوان مزایای اوتلندر عنوان کرد. در مجموع میتوان گفت که میتسوبیشی اوتلندر یک کراساوور توانمند و با ارزش است که به راحتی میتواند رضایت خریدار خود را جلب کند.
برگرفته از سایت https://car.fbgroup.ir/ .و https://www.hamrah-mechanic.com/
دیدگاه خود را بنویسید